Preparació Física i Activitat Física ONLINE

Entrenament | Post lesió | Medicina

QUÈ ES LA PREPARACIÓ FÍSICA?

 

 

Un preprador físic és aquell professional, especialitzat en fitness i rendiment físic i biológic, que utiliza la prescripció d'exercici per millorar i optimitzar el rendiment i la capacitiat funcional de les persones. Aquestes millores de rendiment a nivell de salut o físico-esportives venen condicionades per diferents metodologíes de treball que permeten augmentar els nivells de condició física, millorar la qualitat de vida i reduir el risc de lesió.

El coaching online és una forma eficaç d'obtenir l'orientació professional d'un preprador físic de manera continuada. Una guía de suport per navegar amb la iniciativa de millorar la salut, el rendiment esportiu i/o readaptació a l'esforç.

ATHL.Core, DECODIFICANT EL RENDIMENT HUMÀ

ATHL. treballa amb un sistema d'intel·ligència artificial de 16 dimensions que defineix el perfil biológic del rendiment humà. Una perspectiva desde el metabolisme cel·lular, fisiología muscular i estructura biomecànica, que permet planificar objectius amb gran detall i especificitat. #ridemore

ACTIVAT, ENTRENA: EXERCICI A QUALSEVOL LLOC

La plataforma online d'ATHL. és accesible desde qualsevol tipus de dispositiu electrònic. Accedeix al teu contingut d'activitat física, exercici o entrenament allà on siguis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Disposa de +7 eines d'activitat

SENSE MÀQUINARIA DE GIMNÀS

Escull les eines d'acrod amb els teus objectius i preferencies

MANUELLES | BARRA | PES CORPORAL | BANDES ELÀSTIQUES | SUSPENSIÓ | ROLLER | FITBALL

 

 

PROGRAMES

INDIVIDUALITZATS per FITNESS ESPORTIU & SALUT

 

ATHL.ACTIVE, FITNESS i PREMIUM són programes de preparació física individualitzada. Consisteix en una estructura mòdular amb programes complementàris dissenyats amb ATHL.Core. Una sel·lecció d’objectius i d’exercicis, de la nostra llibreria de +500 videos, proporcionant tot tipus d’estímuls individualitzats a través de l’exercici per optimizar l’activitat física o millorar els resultats. #stepupyourgame

Ets un professional de l'indústria d'espots outdoor? Clica aquí per més informació


 

PERSONALITZATS per RENDIMENT & PRESCRIPCIÓ D'EXERCICI

ATHLPRO es un programa de preparació física personalitzada per recolzar, millorar i optimitzar el rendiment esportiu, pre/post lesional i condicions cliniques. La seva estructura està basada i disenyada per sincrontizar les necesitats individuals i el máxim potencial d’ATHL.Core en 3, 6, 12 mesos amb segumient i supervisió setmanal. Un programa únic, per una viatge únic. #trainlikeapro

COM CONFIGURAR EL MEU PROGRAMA?

​​​​​​​​​

1. DEFINEIX ELS OBJECTIUS i RESULTATS

 

METABOLISM: Desenvolupament metabólic, energètic, cardiorespiratori i composicio corporal.

Aplicable a Running, Cycling, MTB, Rem, Indoor cycling

STRENGTH: Desenvolupament de la força i hipertròfia muscular.

RECOVERY: Millora de movilitat i tècniques de recuperació per l'aparell locomotor.

BALANCE: Millora de  qualitat muscular i control neuromuscular.

ENDURANCE: Desenvolupament de força resisténcia i capacitat de treball.

2. COM ESCOLLIR EL MEU PLA

 

​​​​​
 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

EQUIP & TESTIMONIS

#TRAINEVERYWHERE

#RIDEMORE

..Excellence on what you do, do what you love...

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS (FAQ)

Com puc començar i com configuro-ho el meu perfil?

Cal omplir un qüestionari d’avaluació d’exercicis en línia, és privat i confidencial. Es triga aproximadament 10-12 minuts. Una invitació privada s’enviarà per correu electrònic una vegada completat el qüestionari validat pels nostres professionals de l’exercici. En aquest moment, podreu configurar el vostre perfil i tenir accés complet a la plataforma d’ATHL, programa i contingut. La plataforma en línia és accessible les 24/7.

 

Quant trigare a rebre el meu programa?

En 24-72h s’enviarà un correu electrònic d’accés. Tanmateix, no us preocupeu, s'aplica un periode de 6 setmanes gratuït per a ATHL Els programes ACTIU, FITNESS i PREMIUM, per tant, no es cobrarà res durant el període de prova..

Per als programes ATHL.PRO, l'avaluació, la revisió i el disseny professional poden trigar fins a uns 5-7 dies.

 

Com puc iniciar la sessió?

Podeu tenir accés a la plataforma des de els següents dispositius: telèfon (APP o WebAPP), tauleta (APP o WebAPP) i ordinador (WebAPP). I recordeu, l’APP i la plataforma en línia és accessible les 24 hores.

 

On he de ser per comprar un programa d'exercici ATHL.?

La bellesa de ATHL.Exercise és que permet a qualsevol persona dedicar-se a un programa de salut, exercici o entrenament en qualsevol lloc i en qualsevol moment. Des de casa, en viatge de negocis, vacances o a punt per seguir-vos durant les vostres aventures a l’aire lliure.

 

L’aplicació és gratuïta?

Sí. L’app és gratuïta i hi podeu accedir en línia i descarregar-la des l’AppStore. Tanmateix, sense cap subscripció a ATHL.Exercici, no apareixerà cap contingut dissenyat per ATHL.Exercise al vostre perfil. Però no et preocupis! Segueix-nos a IG @athl_exercise per obtenir contingut gratuït, consells i molt més.

 

Com funciona un programa d’exercicis ATHL.Exercise?

ATHL.Exercise és un proveïdor de contingut d’exercici basat en una subscripció. Per programes ACTIVE, FITNESS i PREMIUM el lliurament de contingut es ininterrumput i segueix la progressió, varietat i dels objectius configurats per l’usuari.

ATHL PRO estarà operatiu durant el servei contractat de 3, 6 o 12 mesos.

 

Necessiteu una inscripció al gimnàs per fer aquests programes i exercicis?

No. En base a la vostra configuració i selecció d’eina/es d’entrenament, la practica d’activitat física hauría de ser possible en qualsevol lloc. En els programes no s'utilitza cap maquinària pesada del gimnàs. Tot i això, un gimnàs pot oferir més eines i recursos per participar en un programa d’exercici més extens i ampli.

 

Puc fer exercici / entrenar “offline”?

Sí. Si no us podeu connectar en els propers dies, podeu descarregar o imprimir els vostres entrenaments per endavant, disposerau d’una vista prèvia d’entrenament de 10 dies permanentment.

 

A qui es dirigeix ​​l'exercici ATHL. Experts de fitness o principiants?

L’exercici ATHL es basa en la ciència de l’exercici per a aquells que inicien un viatge de fitness per la salut o un l’estil de vida actiu ATHL proporciona una guia segura cap als seus objectius. Per a aquells que entrenen i busquen un rendiment ATHL ofereix un programa complementari de força i condicionament per millorar els nivells i els resultats de forma física.

 

Puc entrenar amb una lesió o un problema de salut?

Sí. El nostre primer qüestionari d’avaluació filtra les lesions i les condicions de salut per assegurar la vostra predisposició i seguretat d’iniciar un programa d’exercici. En estadis de lesió i escenaris de salut, recomanem sol·licitar programes ATHL.PRO. El nostre equip de professionals de l’exercici valorarà la vostra situació i proporcionarà les millors solucions possibles. La seguretat i la salut van primer. ATHL.Exercise no substitueix ni exclou cap tractament mèdic.

 

Quina diferència hi ha dels programes INDIVIDUALITZATS i PERSONALITZAT?

Els programes INDIVIDUALITZATS com ACTIVE, FITNESS i PREMIUM proporcionen programes d’exercicis individualitzats basats en cada individu i adaptats al seu nivell d’aptitud basats en intel·ligència artificial (IA) desenvolupat per ciències de l’exercici. Els programes PERSONALIZAT com PRO proporcionen un disseny de programes totalment personalitzat a partir de la IA i l'avaluació d'un professional de la ciència de l'exercici assignat per al rendiment, les condicions de salut i les fases pre / post lesió.

 

Puc parlar amb l'entrenador?

ATHL.Exercise es basa en software d’intel·ligencia artificial. Els usuaris d’ATHL. ACTIVE, FITNESS i PREMIUM disposaran del serveis estàndard de prescripció d’exercici. Els usuaris d'ATHL. PRO tenen assignat un professional de la ciència de l'exercici que supervisa el programa. Per tant, a més del servei estàndard, es proporcionarà un seguiment, avaluació i retroalimentació durant el servei.

 

Com puc cancel·lar la meva subscripció?

És una pena sentir que vols deixar-nos, però entenem que la vida és alla fora. Envia un correu electrònic amb la notificació de BAIXA a info (at) athlexercise.com per cancel·lar la subscripció (subjecte a Termes d’ús i Condicions generals). Es valorarà qualsevol feedback i esperem ajudar-vos a fer exercici en el futur.

#TRAINEVERYWHERE #UNLOCKYOURJURNEY

calf roll2
OH squat press 3
flyes variations assisted4
lunge front2
push ups one legged foot on F 2
knee flex I
adductor flexion
biceps curl altern split2

Pawel Marzelowski. Snowboarder enthusiast and Instructor. España. IG: @Pawel_marzelowski