Online Performance  Strength & Conditioning Coaching.

Improve Better, Train Like A Pro. RIDE MORE.

calf roll2
OH squat press 3
flyes variations assisted4
lunge front2
push ups one legged foot on F 2
knee flex I
adductor flexion
biceps curl altern split2

QUÈ ES LA PREPARACIÓ FÍSICA?

Un preprador físic és aquell professional ,especialitzat en fitness i rendiment físic i biológic, que utiliza la prescripció d'exercici per millorar i optimitzar el rendiment i la capacitiat funcional de les persones. Aquestes millores de rendiment a nivell de salut o físico-esportives venen condicionades per diferents metodologíes de treball que permeten augmentar els nivells de condició física, millorar la qualitat de vida i reduir el risc de lesió.

 

El coaching online és una forma eficaç d'obtenir l'orientació professional d'un preprador físic de manera continuada. Una guía de suport per navegar amb la iniciativa de millorar la salut, el rendiment esportiu i/o readaptació a l'esforç,

ATHL.Core, DECODIFICANT EL RENDIMENT HUMÀ
 

ATHL. treballa amb un sistema d'intel·ligència artificial de 16 dimensions que defineix el perfil biológic del rendiment humà. Una perspectiva desde el metabolisme cel·lular, fisiología muscular i estructura biomecànica, que permet planificar objectius amb gran detall i especificitat. Ride more.

 

 

 

PROGRAMES INDIVIDUALITZATS

PREPARACIÓ FÍSICA per FITNESS | ESPORTS | ACTIVITAT FÍSICA

 

ATHL.4 són programes individualitzats. Consisteix en una estructura mòdular amb programes complementàris dissenyats amb ATHL.Core. Una sel·lecció d’objectius i d’exercicis, de la nostra llibreria de +500 videos, proporcionant tot tipus d’estímuls individualitzats a través de l’exercici per optimizar l’activitat física o millorar els resultats.

 

1.TRIA EL TEUS MÓDULS I OBJECTIUS

ROM & Recuperació: Programa de movilitat i técniques de recuperació per l'aparell locomotor.

Força & Equilibri: Programa de millora de control neuromuscular i qualitat muscular.

Força & Endurance: Programa de desenvolupament de força resisténcia i desenvolupament de treball muscular.

Força & Múscul: Programa de desenvolupament de la força i hipertròfia muscular.

Movement: Programa de desenvolupament metabólic i cardiorespiratori.

2.TRIA LA TEVA DISP ONIBILITAT HORARIA PER SESSIÓ

 

 

 

 

 

PROGRAMES PERSONALITZATS

RENDIMENT ESPORTIU | PREPARACIÓ FÍSICA ESPECÍFICA

ATHL.Perfromance és un programa personalitzat. Un programa dissenyat per preparació física especifica . L’úsuari defineix disponiblitat horaria i objectius, dissenyant un programa a mida. Un disseny utilitzant el nostre sistema ATHL.Core per sincrontizar totes les variables amb sinèrgia al teu esport o pràctica esportiva. Entrena com un professional.

PRESCRIPCIÓ D'EXERCICI | READAPTACIÓ AL ESFORÇ

ATHL.Health és un programa personalitzat. Un programa dissenyat especificament per la prescripció d’exercici per la salut o PRE/POST lesió. L’úsuari defineix disponiblitat horaria i objectius, dissenyant un programa a mida. Un disseny utilitzant en el nostre sistema ATHL.Core per assolir els objetius.

 

 

EQUIP & TESTIMONIS

Clica per conèixer més sobre les seves experiències i seguir la seva activitat.

#TRAINEVERWHERE

#RIDEMORE

1/1

INFO & PRICING